Uzmanlar Normalleşme Sürecinde KLİMA KULLANIMINI Masaya Yatırıyor…

Türkiye iklimlendirme sektörünün, toplumun yaşam kalitesini artıran çalışmalarında, çevreyi gözeten, yenilikçi, güvenilir nitelikleriyle gelişmesi; sektörü yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da saygın ve öncü bir konuma taşımak vizyonuyla faaliyetlerini yürüten İklimlendirme Soğutma Klima İmalatçıları Derneği İSKİD, klima kullanıcılarına normalleşme sürecine girerken klima kullanımı ve iç hava kalitesi konusunda rehberlik yapacak bir çalışmayı hayata geçiriyor. İSKİD, bu çerçevede “Yeni Dönemde Evlerde Klima Kullanımı ve İç Hava Kalitesi İçin Ne Yapılmalı?” isimli bir webinar düzenliyor. 5 Haziran Cuma günü saat 13.00’de Zoom üzerinden düzenlenecek online etkinlikte, konunun uzmanları görüşlerini paylaşacak.


“Yeni Dönemde Evlerde Klima Kullanımı ve İç Hava Kalitesi İçin Ne Yapılmalı?”
Tarih:
5 Haziran Cuma saat 13.00
Yer:
Zoom


“Yeni Dönemde Evlerde Klima Kullanımı ve İç Hava Kalitesi İçin Ne Yapılmalı?” konulu webinar, klima kullanıcılarına, pandemi süreci sonrasına ilişkin farklı bir bakışı açısı kazandırmayı hedefliyor. Moderatörlüğünü Yıldız Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Özden Ağra’nın yapacağı online oturumda, İSKİD Yönetim Kurulu Başkanı Ozan Atasoy, İSKİD Yönetim Kurulu Üyesi Can Topakoğlu ve Havalandırma Komisyonu Üyesi Özgür Küçükhüseyin, konuşmacı olarak yer alacak. 5 Haziran Cuma günü saat 13.00’de başlayacak etkinlik, İSKİD Webinar Linki’nden takip edilebilecek.

İSKİD Webinar Linki: https://zoom.us/j/97626755438?pwd=QmF2dU03VHpLNWFkamxGT0trOFQ4QT09


İSKİD:
Türkiye’de iklimlendirme, soğutma ve klima cihazları imalatçısı üyeleri arasında iş birliğini sağlayarak üyelerin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalar yapmak amacıyla 1992 yılında kurulan İSKİD, iklimlendirme sektörünün gelişmesi ve uluslararası rekabette öne geçmesi yönünde sektör adına faaliyetler yürüten etkin bir kuruluştur.  İSKİD üyelerinin temsil ettiği şirketlerin sayısı 100’ün üzerine ulaşmış ve bu şirketler Türkiye pazarının yüzde 90’ını temsil etmektedir.