German Design Award 2020 “MÜKEMMEL TASARIM ÖDÜLÜ(iGuzzini) DROP BY DROP’un Oldu…

German Design Award, 2020 kazananları belli oldu.  TEPTA Aydınlatma tarafından temsilciliği yürütülen iGuzzini, Drop By Drop armatürüyle “Mükemmel Ürün Tasarımı” ödülünün sahibi oldu.

TEPTA Aydınlatma’nın köklü ve güçlü iş ortaklarından biri olan iGuzzini, Drop by Drop tasarımı ile German Design Award 2020’nin, Aydınlatma Kategorisi’nde  “Mükemmel Ürün Tasarım” ödülüne layık görüldü.

Alfonso Femia tarafından tasarlanan armatür, damla formundan esinlenerek suyun formunu yeniden yaratmaya çalışıyor. LED, OptiBeam reflektörler ve DALI protokolü özelliklerine sahip olan sarkıt aydınlatma, krom ve opal kaplama çeşitleriyle sunuluyor. Plastik gövdeli ve krom kaplama olan Drop by Drop, vurgu aydınlatma görevi üstlenirken opal gövdeye sahip diğer Drop by Drop tasarımı genel aydınlatma amaçlı kullanılıyor.

Görsel konfor ve yüksek verimliliği garanti eden sarkıt aydınlatma, tek tek veya gruplar halinde kullanılabiliyor.

Tasarım dünyasında yenilikleriyle öncü markaların yer aldığı prestijli ödül töreni Frankfurt’ta düzenlenen gece ile kazananlarını belirledi. Almanya’da Ekonomi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından verilen ve ülkenin “resmi tasarım ödülü” olarak anılan German Design Award, 1969 yılından bu yana veriliyor.

TEPTA Aydınlatma’nın mimari aydınlatma konusundaki öncü markası iGuzzini, ürettiği en son yenilikler ile dikkatleri üzerine çekiyor ve aydınlatma sektörüne yön veriyor. iGuzzini markasının sunduğu tüm yeniliklere, TEPTA Aydınlatma’nın Nispetiye’de bulunan merkezinden ulaşmak mümkün.

Ayrıntılı bilgi için: www.tepta.com