(Seramiksan) EN YENİ Vitrifiye Ürünlerini ISH 2019 Fuarı’nda Sergileyecek!

Teknoloji ve fonksiyonelliği, özgün ve modern tasarımlarla birleştiren Seramiksan, 11-15 Mart tarihlerinde Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşecek olan  ISH 2019 Fuarı’nda,  farklı zevklere hitap eden en yeni vitrifiye ürünlerini sergileyecek.

Dünyadaki en modern vitrifiye üretim tesisi ile el değmeden üretim yapan Seramiksan, Unicera Fuarı’nda 2019 koleksiyonunu sunmasının hemen ardından katılacağı ISH 2019  Fuarı’nda, fonksiyonel ve sürdürülebilir farklı renk ve modeldeki vitrifiye ürün grubunu, sektör profesyonellerinin  beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

ISH 2019 Fuarı’nda Seramiksan,  vitrifiye ürün grubunda yer alan  2,5-4 lt su ile fonksiyon yapan ve su tasarrufu sağlayan, çevre dostu  yeni oval ve kare takımlarını sergileyecek. Ayrıca ilk kez bu yıl Unicera’da sergilediği,  banyolara yepyeni bir soluk getiren  Aura tezgah üstü lavabo serisini  sıra dışı çizgileri, ince tasarımı ve yedi farklı renk alternatifiyle  ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, “Sektörün en önemli fuarlarından biri olan Unicera’da ilkleri ve  yenilikleri gerçekleştirdiğimiz yeni ürünlerimizi, sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerimizin beğenisine  sunduktan hemen sonra, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen ISH 2019 Fuarı’na hazırlanıyoruz. Gelişen tasarım dünyası ve teknoloji ile beraber günümüz dünyasında, banyo ve tuvaletler artık sadece ihtiyaçların görüldüğü mekanlar olmaktan çıkarak, insanların kendilerini  rahat hissettikleri, konforlu zaman geçirdikleri,  aynı zamanda da gözlerine ve bedenlerine hitap eden yaşam alanları olarak konumlanıyor.  Bizde Türkiye’nin en önemli vitrifiye üreticilerinden biri olarak, her zevke ve ihtiyaca uygun, tüketicinin yaşam tarzını yansıtan, farklı renk ve modeldeki ürünlerimizi  ISH 2019 Fuarı’nda sergileyeceğiz” dedi.