(Weltew Home)’dan KLASİK Çizgilerle: Balat Yatak Odası

Yatak odaları evlerimizin en özel yaşam alanlarıdır ve yatak odaları için seçtiğimiz koleksiyonlar, konforun ve estetiğin uyumunu bir arada yansıtmalıdır. Klasik çizgilerin ve keskin hatların bir harmoni oluşturduğu Weltew Home’un Balat Yatak Odası Takımı’nda rüstik detayların uyumunu görmek de mümkün oluyor.

Yenilenen marka yüzü ve değişmeyen kalitesi ile eviniz için “en iyisini ve en yenisini sunan” Weltew Home,  kullanıcılarına Balat Yatak Odası takımı ile ihtişamlı bir koleksiyon hazırladı. Antrasit mavisinin koleksiyona farklı bir imza attığı Balat Yatak Odası Takımı; gardrop, karyola, komodin ve iki adet şifonyerden oluşuyor.

Sıcak tonlar

Balat Yatak Odası’nın tüm kapak ve çekmece yüzeylerinde akrilik mat boya ve oyma desenli süsler yer alıyor. Ayrıca koleksiyonda bulunan ürünlerin kapak ve çekmecelerinde, ortasında akrilik mat boya üzerine altın yaldız işlemeli taş bulunan metal kulplar tercih edildi.

Raf ve çekmeceleriyle alandan tasarruf sağlayan Balat Yatak Odası Takımı, odanızda düzen sağlamanıza olanak veren bir tarz sunuyor. Ayrıca koleksiyonda önemli bir ayrıntı olarak komodin kapaklarında kulp kullanılmayarak, bunun yerine arka yüzeyine derz açılarak hazırlandı. Bu da görselliği bozmadan kapağa fonksiyonel bir özellik kazandırılmasını sağladı.

İnce detaylar

Balat Yatak Odası’nın gardop içerisinde üç adet kıyafet askısı ayrıca bir adet pantolon askısı mevcut bulunuyor. Çekmece rayları ve dolap kapak mekanizmasının kendinden frenli olduğu gardrobun orta kapaklarında kullanılan camlar ve iç kısımlarındaki perdeler de takıma özgün bir yapı kazandırıyor.

Kapitone döşemeli yatak başlığı ile hem bazalı hem de bazasız olarak tercih edilebilen Balat Karyola, sunta rengi ile uyumlu antrasit mavisi kumaş ile tasarlandı… Siz de odanızda kahverengi yastıklar ve örtülerle uyumlu bir ambiyans oluşturabilirsiniz.

Yurt içi ve yurt dışında 600’ün üzerinde satış noktasında müşterilerine ulaşan Weltew Home,  yenilenen kimliği, güvendiğiniz kalitesi ve devam eden 2017 fiyatları ile kullanıcılarını mağazalarına bekliyor.

Koleksiyon fiyatı: 8.966 TL.

Ölçüler:

Modül          Genişlik        Derinlik        Yükseklik

Gardrop         271 cm        64 cm           221 cm

Karyola         197 cm        218 cm         142 cm

Komodin       60 cm          47 cm           48 cm

Şifonyer       126 cm        48 cm           192 cm


Weltew Home:
Weltew mobilya, 1996 yılında Bursa İnegöl’de mobilya sektöründe üretim ve pazarlama faaliyetlerine başlayarak, yüksek tuttuğu hedefler doğrultusunda sürekliliğini sağladığı büyüme trendiyle, kendinden söz ettiren bir firmadır.

45.000 m²’si kapalı olmak üzere toplamda 90.000 m²’den oluşan, yüksek teknolojiye sahip makine parkuru, modern tesisleriyle istihdam ettiği 400’ü aşkın personeliyle Weltew Home, aylık 2400 takım panel mobilya, 2100 takım oturma grubu, 1700 takım baza, 2400 adet yatak üretim kapasitesine sahiptir.

Tüketici hakları doğrultusunda sunduğu satış sonrası hizmetleriyle Weltew Home, müşteri memnuniyetini sürekli kılmaktadır. Weltew Home, genç ve dinamik kadrosu, 100’ün üzerinde model çeşidiyle Türkiye de mobilya sektörüne yön veren firmaların içerisinde yer almaktadır.

Weltew Home, Yurt içinde 2 bölge bayii, 460 satış noktası, 20 showroom, dünya pazarında ise 42 ülkede 139 satış noktası ile geniş bir pazarlama ağına sahiptir. Weltew Home, üretim kapasitesi ve üretim tesisleri ile mobilya sektöründe ülkemizin önde gelen mobilya markalarından biridir.