(bi_özet gayrimenkul)’ün İkinci Sayısına PDF Olarak Ulaşabilirsiniz!

Tüketiciyi bilinçlendirmeye ve üreticiyi nitelikli üretime teşvik etmeye yönelik bir sosyal sorumluluk projesi olan bi_özet gayrimenkul gazetesinin 26 Temmuz 2017 tarihinde DÜNYA gazetesi ile birlikte dağıtılan ikinci sayısına pdf olarak ulaşabilirsiniz!

bi_özet gayrimenkul, yatırım yaparken, satın alır ya da kiralarken farkındalık yaratmayı hedefliyor. Sağlam, sağlıklı ve güvenli yapılar inşa edilmesi için nitelikli inşaatın desteklemesini amaçlıyor. Uzmanlardan sektör değerlendirmeleri ve görüşlerle beslenen zengin içeriği ile okuyucusuna güvenilir bilgi sunmayı hedefliyor.

bi_özet gayrimenkul gazetesinde Engin Başaran, Ersun Bayraktaroğlu, Banu Binat, Ayşe Hasol, Halil İmamoğlu, Erdem Kaşıkçıoğlu, Umut Saçan ve Makbule Yönel Maya; tüketici hakları, vergi, marka iletişimi, akılcı binalar, sağlıklı yapılar, yaşam alanlarında güvenlik gibi konular üzerine köşe yazıları ile yer alıyor. Köşe yazarları bu sayıda daha çok yazlık konutlara, devre mülklere, ikinci konutlara odaklanıyor.

Ayrıca bu sayıda FU Gayrimenkul’den Operasyon ve Proje Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Suat Dolu, gayrimenkulde yenilikçi bir alternatif uyuşmazlık çözüm yolu olan “Arabuluculuk”u konu alıyor. Bağımsız denetim, danışmanlık, kurumsal finansman ve vergi alanlarında hizmet veren EY Türkiye Gayrimenkul İşlemleri Bölümü ise ticari gayrimenkul alırken dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor.

İkinci sayıda iki özel bölüm bulunuyor: YTONG katkılarıyla hazırlanan “Kentsel Dönüşüm” bölümünde YTONG ve İstanbulSMD iş birliği ile hazırlanan Sarı Işık projesi kapsamında sık sorulan sorular yanıtlanıyor. BTM katkılarıyla hazırlanan “Su Yalıtım Çözümleri” bölümünde ise çatıda su yalıtımı anlatılıyor.

bi_özet gayrimenkul gazetesinin ikinci sayısında iki söyleşi var: Servotel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan ile gayrimenkul geliştirme danışmanlığını, SALT Araştırma ve Programlar Direktörü Meriç Öner ile ise yazlığın Türkiye’deki anlamını konuştuk.

bi_özet gayrimenkul’da köşe yazıları, özel bölümler, haber ve söyleşilerin yanı sıra ürün tanıtımları da bulunuyor. Ödüllü, yenilikçi ürünler bi_özet gayrimenkul’e özel künye ile yer alıyor.

Binat İletişim&Danışmanlık tarafından yayına hazırlanan bi_özet gayrimenkul, DÜNYA gazetesi ile birlikte yıl içinde 4 kez dağıtılacak. Ayrıca, bi-ozet.com üzerinde arşivlenecek ve internet üzerinden ulaşılabilir olacak.

bi_özet gayrimenkul’ün ikinci sayısına buradan ulaşabilirsiniz.