(Şişecam Düzcam), “VolgaStroyExpo”da YENİLİKÇİ YAPI MALZEMELERİNİ tanıttı…

Şişecam Düzcam, VolgaStroyExpo 2017 Fuarı’na katıldı. 25-28 Nisan tarihleri arasında Rusya Kazan’da düzenlenen fuarda, yenilikçi yapı malzemeleri ve ileri teknoloji ürünleri hakkındaki gelişmeleri sektör profesyonelleriyle paylaştı.

Tataristan Cumhuriyeti İnşaat, Mimarlık ve Konut Bakanlığı, Kazan Belediyesi ve Tataristan Cumhuriyeti İnşaat Sanayicileri Odası desteğiyle gerçekleştirilen VolgaStroyExpo 2017 Fuarı’na, Tataristan Cumhuriyeti’nin üst düzey devlet temsilcileri de katıldı.

30 metrekarelik standında ileri teknoloji ürünlerini sergileyen Şişecam Düzcam, sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin buluştuğu fuarda enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü gibi özelliklerinin yanı sıra dekoratif unsurlarıyla öne çıkan camlarını tanıttı.

Kazanskaya Yarmarka Exhibition Center’da düzenlenen VolgaStroyExpo 2017 Fuarı’nda Şişecam Düzcam standını ziyaret edenler; başta temperlenebilir ısı kontrol kaplamalı cam Şişecam Temperlenebilir Low-E Cam Nötral 71/53, ısı ve güneş kontrol kaplamalı cam Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Nötral 62/44, Nötral 50/33 ve Nötral 71/43, güvenlik camı Şişecam Ultra Clear Lamine, ekolojik ayna Flotal E, düşük demirli ayna Flotal Ultra Clear, parlak boyalı dekoratif cam Şişecam Boyalı Cam, Şişecam Buzlu Cam “Puzzle” ve “Çakıl’’ olmak üzere Şişecam Düzcam’ın ileri teknoloji ürünleri hakkında bilgilendirildi.


Şişecam Düzcam:
Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumundadır. Bugün Türkiye’de Kırklareli, Mersin, Bursa, Ankara yurtdışında ise Bulgaristan, Romanya, Almanya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Hindistan, İtalya ve Mısır olmak üzere toplam 10 farklı ülkede üretim yapan Şişecam Düzcam, dünyanın ise beşinci büyük düzcam üreticisidir.

“Mimari camlar” (düzcam, buzlu cam, ayna, lamine cam, kaplamalı cam, mimari projelere yönelik camlar), “otomotiv camları”, “güneş enerjisi camları” ve “beyaz eşya camları” olmak üzere dört ana ürün grubunda faaliyet gösteren Şişecam Düzcam inşaat, otomotiv, enerji, beyaz eşya, mobilya ve tarım gibi birçok sektöre girdi sağlamaktadır.

Şişecam Düzcam hedeflediği pazarlarda müşteri ihtiyaçlarını tam olarak karşılayan nitelikli ve kaliteli ürünleri, sürekli gelişen teknolojisi ve çevrenin korunması bağlamında enerji tasarrufuna yönelik çalışmalarıyla rekabet gücünü artırarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Detaylı bilgi için: www.sisecamduzcam.com