ISH 2017’de (GROHE): Sürükleyici Bir Marka Deneyimi

GROHE, ISH 2017’deki sergisi için “WATER.INTELLIGENCE.ENJOYMENT” mottosunu seçti. “Pure Freude an Wasser” felsefesi üzerine kurulu olan motto, dikkati GROHE’nin akıllı çözümlerine yöneltti. Bu yaklaşım,sergi standının genel düzeni ve detaylarına da yansıdı.

Bu yıl yeniden Forum Messe Frankfurt’un çarpıcı elips şeklindeki cam binasında, FOR.0 A01’de yerini alan stant, çok sayıdaki etkileyici sunum ve özel efektler eşliğinde önde gelen sıhhi tesisat ürünleri, GROHE evrenini gözler önüne serdi ve GROHE’nin geleceğe yönelik iddialı hedeflerine vurguladı. Merkezden çevreye uzanan ve dairesel biçimde düzenlenen stant alanı, aralarında ilk defa görücüye çıkartılan birçok yeni ürün ve konseptin de bulunduğu GROHE ürünlerinin eşsiz çeşitliliğini ortaya koydu.

Banyo bölümünde, sektördeki en geniş ürün portföyü sunulurken; dikkatleri özellikle çeşitli biçim, renk ve yüzey seçenekleri ile yeni Essence modelleri çekti. Duş bölümündeyse akıllı çözüm ve yeni tasarımlara odaklanıldı. Bu bölümün ilgi çekici ürünlerinden biri gerçek bir spa deneyimi vadeden ve kullanıcılarına Bang & Olufsen Celestial baş üstü hoparlörleri ile olağanüstü bir ses performansının hazzını yaşatan yeni AquaSymphony lüks duş sistemi oldu. Aqua Symphony’nin sergilendiği kısımda çalan ve dünyaca ünlü DJ Mouguai’nin, GROHE için yaptığı “Rain” şarkısının dünya prömiyeri de ISH’de yapıldı.

Ziyaretçiler, GROHE Sensia Arena klozet sisteminin yanı sıra, yeni seramik koleksiyonlarını da görme şansı buldu. Uyumlu GROHE bataryaları ile birlikte sergilenen seramikler, mükemmel eşgüdüme sahip banyoların büyüsünü gözler önüne serdi. Sergilenen yeni banyo seramikleri, LIXIL ile birlikte geliştirildi. GROHE’nin Japonya merkezli ana kuruluşu LIXIL, GROHE’nin ticaret fuarındaki standının birçok alanında kendini gösterirken, bunların merkezinde, Forum’un önündeki açık alanda görülebilen, mimar Shigeru Ban imzalı konsept banyo vardı.

Ziyaretçiler, mutfak showroom alanında ise yeni Essence Professional bataryalarının canlı renklerini görme, ayak kontrollü lavabo bataryalarını ve diğer yeni GROHE teknolojilerini deneyimleme şansı buldu. GROHE sergi ekibi de GROHE Blue ve GROHE Red sistemlerinden alınan su ile hazırlanan içecekleri misafirlere servis etti.


GROHE:
GROHE dünyanın önde gelen sıhhi tesisat donanımları sağlayıcısıdır. GROHE Group, global GROHE markası kalite, teknoloji ve tasarımın yanı sıra “Pure Freude an Wasser” felsefesini sunmayı amaçlayan sorumluluktan oluşan marka değerlerinden güç almaktadır.
GROHE’nin dünya çapında 6.000 civarında çalışanı bulunmaktadır. GROHE’nin Almanya’daki çalışan sayısı yaklaşık olarak 2.400’dür. GROHE, Almanya’daki üç üretim tesisinin yanı sıra, diğer pazarlarda da birçok tesise sahip. GROHE, banyo ve mutfak ürünleri portfolyosuyla, 2014 yılında 1,2 milyar Avro tutarında konsolide satış rakamına ulaşmıştır.
Ocak 2014’te LIXIL Group ve Japon Kalkınma Bankası tarafından satın alınan GROHE Group halen satışlarının yüzde 85’ini Almanya dışında gerçekleştirmektedir.
LIXIL Group, inşaat malzemeleri ve ev teçhizatları sektörlerinde küresel bir liderdir. Nisan 2015’ten tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LIXIL Group’un global sıhhi tesisat ürünleri iş kolu yeni LIXIL Su Teknolojisi Grubu (LWTG) iş birimine entegre edilecektir. GROHE, LWTG içinde bağımsızlığını sürdürecektir.