MARKA KONFERANSI’nda İstanbul Konuşuldu…

Arzu Uludağ, Saffet Emre Tonguç ve Özge Ulusoy

Emaar Türkiye’nin de sponsorları arasında olduğu Marka Konferansı’na İstanbul damgasını vurdu. İki gün sürecek olan konferansta yeni nesil pazarlama trendleri ele alınarak, gelecekten ne gibi yenilikler beklendiği konuşuldu.

Arzu Uludağ
Arzu Uludağ

Konferansın ilgi gören oturumlarından biri de Saffet Emre Tonguç ve Özge Ulusoy’un anlattığı ‘Günümüz İstanbul Yaşamının Yeni İncelikleri’ oldu. Moderatörlüğünü Emaar Türkiye Pazarlama, Satış & Kiralama Kıdemli Direktörü Arzu Uludağ’ın yaptığı oturumda Saffet Emre Tonguç değişen şehir yaşamının özelliklerini anlatırken, Özge Ulusoy İstanbul’un sokak modasını ve dijital yansımasını anlattı.

Emaar Türkiye Pazarlama, Satış & Kiralama Kıdemli Direktörü Arzu Uludağ; “İstanbul yüzyıllardır birçok kültüre ev sahipliği yapan istisnai bir şehir. Mimarisi, meydanları kendine has, yeni ve eski çarşılarıyla harika bir alışveriş şehri. Dünya moda başkentlerinden farklı olarak kendi kültürümüzden aldığımız inceliklerle Emaar dünyasını şekillendiriyoruz” dedi.


Emaar Türkiye:
Dünyanın önde gelen l gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties PJSC’nin Türkiye iştiraki olarak 2006 yılında İstanbul’da faaliyete başlayan Emaar Türkiye, Toskana Vadisi projesinin ardından Türkiye’deki ikinci projesi Emaar Square’in lansmanını gerçekleştirdi.

Toskana mimarisinden esinlenen, Büyükçekmece Gölü ve Marmara Denizi’nin muhteşem manzarasına sahip Toskana Vadisi’nde 493 lüks villa, ikiz villa ve villa dairesi yer alıyor. Emaar Türkiye’nin ikinci entegre master planlı yaşam projesi olan Emaar Square, Istanbul’un zengin kültürel mirası ve ruhundan ilham alınarak hayata geçirildi. 1000 lüks konutun yanı sıra 5 yıldızlı The Address Hotel ve otelin hizmet verdiği rezidanslar ile alışveriş merkezine de ev sahipliği yapacak projede ilk ev teslimatları bu yıl gerçekleşecek. Ziyaretçilerine benzersiz bir alışveriş ve eğlence deneyimi yaşatacak ve Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak Emaar Square Mall, yaklaşık 5000 kişiye istihdam sağlayacak.
Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ve dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence destinasyonu The Dubai Mall dahil olmak üzere dünya çapında ikonik projelerin geliştiricisi olan Emaar Properties, Dubai ve uluslararası pazarlarda yaklaşık 196 milyon metrekarelik bir arazi stoğuna sahip bulunuyor. Emaar son olarak, Dubai Creek Harbour projesinin merkezinde yer alacak yeni ikonik kulenin lansmanını gerçekleştirmiştir.

Detaylı bilgi için: www.emaar.com.tr I www.emaar.com