Glossmax kalitesi TSE tarafından tescillendi!

Ürün çeşitliliği ve üretimde teknoloji kullanımına yaklaşımıyla orman ve ağaç ürünleri sektörünün öncülerinden Kastamonu Entegre, yenilikçi çalışmalarıyla fark yaratmaya devam ediyor. Kastamonu Entegre’nin, ileri teknolojiyle donatılarak çeşitli endüstriyel süreçlerden geçen melamin kaplı MDF ve yonga levhanın yüzeyine tutkal ve UV lak uygulanmasının ardından elde edilen dekoratif parlak yüzeyli ahşap panel Glossmax High Gloss Levha ürünü TSEK Belgesi almaya hak kazandı.

Ürünlerinin genelinde sergilediği kalite performansını dünya standartlarına taşıyan Kastamonu Entegre’nin gelişmiş üretim teknolojisi ile yüzey kaplamada yeni uygulamalara olanak sağlayan Glossmax High Gloss Levha ürünleri masif ağacın doğal görüntüsünü ve dokusunu evlere taşıyor. Ahşap doğallığını yansıtma özelliği ve farklı renk seçenekleriyle kullanıcılarına mükemmel bir deneyim yaşatan Glossmax High Gloss Levha ürünleri, sahip olduğu teknolojisi ve tescillenen kalitesi ile artık benzerlerinden farklı bir konumda bulunuyor.glossmax


“Kalitemizi zirveye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Kastamonu Entegre’nin Gebze Fabrikası’nda üretilen Glossmax High Gloss Levha ürünlerinin TSE Belgesini alma sürecinde önemli hazırlıklar yaptıklarını anlatan Kastamonu Entegre Marka ve Kurumsal İletişim Müdürü Naci Güngör, “TSEK Belgesi almak için ilgili standardın öngördüğü tüm muayene ve testlerden tam not aldık. Tüm bu incelemelerden başarılı sonuçlar alan Glossmax’in TSEK Belgesi almaya hak kazanmasından büyük mutluluk duyduk. Kastamonu Entegre olarak ürünlerimizin kalite standartlarına uygun üretimi için ve bu kalitenin sürdürülebilir olması için çalışmalarımızı titiz bir şekilde yürütüyor ve bu sayede sektörümüzde ilk sırada bulunuyoruz. Şimdi de Glossmax markalı ürünlerimizle TSEK Belgesi’ne sahip olan ilk ve tek firma olduk. Kalitemizi zirveye taşımak, ürünlerimizin kalitesini tüm dünyayla buluşturmak için daima çalışacağız” dedi.


Kastamonu Entegre Hakkında

1937 yılında temelleri atılan Hayat Holding çatısı altında 1969 yılında kurulan Kastamonu Entegre, ilk tesisi olan Yonga Levha Fabrikası ile 1971 yılında Kastamonu’da üretime başladı. 2015 yılı itibariyle yıllık 2.4 milyon m³ MDF, 2.6 milyon m³ yonga levha, 70 milyon m² laminat parke, 19.5 milyon adet kapı paneli ile toplamda 5 milyon m³ ahşap levha üretim kapasitesine sahiptir. 2015 yılında 350 milyon doları yurtdışı faaliyetlerinden kaynaklı olmak üzere 1.2 milyar dolar konsolide ciro gerçekleştiren Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, Türkiye’de sektör liderliğinin yanı sıra Avrupa’da 4’üncü sırada, dünyada ise 7’inci sırada yer almaktadır. Kastamonu Entegre’nin yurt içinde Gebze, Kastamonu, Balıkesir, Samsun, Tarsus ve Adana’da, yurt dışında ise; Romanya, Bulgaristan, Rusya ve Bosna Hersek’te olmak üzere toplam 10 farklı lokasyonda 13 ayrı üretim tesisi bulunmaktadır. Toplam 93 ülkeye ihracat gerçekleştiren Kastamonu Entegre, 5 bin 500 kişiye istihdam sağlamaktadır. Kastamonu Entegre, ISO 9001 Kalite, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği, ISO 50001 Enerji Yönetimi, FSC (Sürdürülebilir Orman Yönetimi) kalite sistemleri ile Medepan markalı MDF ürünleri için TSE E0 Belgesi ve dünyanın önemli sertifikalandırma kuruluşlarından WKI tarafından verilen CARB Phase2 (California Air Resources Board) ile TURQUALITY® Belgesi’ne sahiptir. Kastamonu Entegre, TSE ve Avrupa Normları’na (EN) uygun üretim yapmaktadır.

Detaylı bilgi için: www.keas.com.tr