(Danfoss), SANAYİDE TASARRUFU Anlatmak İçin 2645 km Yol Aldı…

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri olan Danfoss’un dünyayı gezen Teknoloji Tır’ı Türkiye turunu tamamladı. 8 şehirde 11 organize sanayi bölgesine ulaşan Danfoss satış ve pazarlama ekibi, motor kontrol sistemlerinin sağladığı tasarrufu ve Türkiye ekonomisine katkılarını üreticilere anlattı.

12 günde 2645 km1464080715_gorsel_4

Danfoss Teknoloji Tır’ı ilk durağı İstanbul İkitelli OSB’den yola çıktı ve Tekirdağ Çorlu Orion AVM, İstanbul Perpa, İstanbul Tersaneler Bölgesi Girişi, Gezbe Şekerpınar, Konya Büsan OSB, Adana OSB, Gaziantep 3. OSB, Ankara İvedik OSB rotasını izledi. 2645 km yol alan ve son olarak yine İstanbul Dudullu OSB’de duraklayan Teknoloji Tır’ı binin üzerinde ziyaretçiye ulaştı. Özellikle meslek liseleri teknoloji Tır’ına yoğun ilgi gösterdi; 200’ün üzerinde meslek lisesi öğrenci ve öğretmenleri Danfoss Teknoloji TIR’ında misafir edilerek güncel teknolojiler hakkında bilgi verildi. Ziyaretçiler, Danfoss çözümlerini 3 boyutlu olarak tanıma fırsatı yakaladıkları sanal gerçeklik gözlüğüne özel ilgi gösterdiler.1464080718_gorsel_3

Danfoss Teknoloji Tır’ı ziyaretçileri VLT ve VACON sürücülerini yakından incelediler. Danfoss’un profesyonel ekibi teknoloji TIR’ındamerak edilen tüm soruları yanıtladı. Danfoss Motor Kontrol ürünlerinin endüstriyel ve altyapı uygulamalarında %40’lara varan enerji tasarrufunu nasıl sağladığı, programlanabilme ve kullanım pratikliği gibi önemli özellikleri detaylı olarak anlattı.


Danfoss Hakkında

Danfoss, yarının dünyasının daha az kaynak ile daha fazlasını yapmasına olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.

Şirket hakkında daha fazla bilgi için: www.danfoss.com