(Danfoss), üniversiteli gençlerle buluştu!

Isıtma, soğutma ve motor kontrol sistemleri alanında dünya lideri Danfoss, Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından düzenlenen 12. RLC Günleri’nde öğrencilerle bir araya geldi.

‘Sektörün en bilinen öğrenci etkinliği’ ünvanıyla bu sene on ikincisi düzenlenen RLC Günleri’nde sektörün devleri öğrencilerle bir araya geldi. 12. RLC Günleri’nde Danfoss Drives OEM Müdürü Cem Üstgel, Danfoss global ve Danfoss Türkiye, ısıtma, soğutma ve motor sistemleri çalışma alanları ve frekans konvertörleri ile enerji tasarrufu konularında öğrencilere bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Yaklaşık 450 öğrencinin izlediği Danfoss oturumunda Cem Üstgel öğrencilere Danfoss E-Learning, Danfoss’un yenilenen ve sektör için bir bilgi kaynağı niteliğindeki websitesi ile Linkedin ve Youtube hesaplarından nasıl faydalanabileceklerini anlattı.

Danfoss, 2-3 Mart’ta da Kemerburgaz Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Mühendislik Günleri’nde bir seminer düzenledi.1457445341_gorsel


 

Danfoss Hakkında:

Danfoss, yarının dünyasının daha az kaynak ile daha fazlasını yapmasına olanak sağlayan teknolojiler geliştirmektedir. Altyapı, gıda arzı, enerji verimliliği ve çevre dostu çözümlere karşı giderek artan taleplere cevap vermekteyiz. Ürün ve hizmetlerimiz soğutma, iklimlendirme, ısıtma, motor kontrolü, ve hareketli makinelerde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yenilenebilir enerji ve buna ilave olarak şehir ve kentsel toplumlarda bölgesel ısıtma alanlarında faaliyet göstermekteyiz. 1933 yılına dayanan yenilikçi teknolojisi, 100’ün üzerinde ülkede 24.000 çalışanı ve müşterileri ile Danfoss günümüzde sektörünün önde gelen kuruluşlarından biridir. Şirket hisselerinin çoğunluğu hala kurucu ailenin elindedir.