(ACE Mimarlık)’tan “P’NOT TECHNICAL” ve “P’NOT CHILL OUT” Etkinlikleri…

ACE Mimarlık tarafından düzenlenmekte olan P’not Etkinlikler Dizisi’nin bir serisi olarak meslek ile ilgili teknik konuların paylaşıldığı “P’not Technical” kapsamında bir sonraki etkinliğin konuğu Guardian Glass Türkiye Teknik Müdürü Sn. Volkan Oskay olacak. Volkan Oskay, “Günümüz Cephelerinde Cam Seçim Kriterleri” konu başlıklı sunumu ile konuklarla bir araya gelecek.

Guardian Glass sponsorluğunda, 14.02.2019 Perşembe günü saat 19:00’da ACE Mimarlık ofisinde gerçekleşecek etkinlik, Sevgililer Günü’ne özel bir P’not Chill Out etkinliği ile devam edecek. ⠀

ACE Mimarlık, Seren Çoşaner Jazz Quartet’in konuk olacağı ve P’not Technical sunumu sonrasında başlayacak olan müzik dinletisine, rahatlamak, eğlenmek ve güzel bir müzik eşliğinde sohbet etmek üzere değerli konuklarını bekliyor olacak.

Katılım durumunuzu bildirmek için 0312 439 68 38-41 numaralı telefonlardan ACE Mimarlık’a ulaşabilirsiniz. ⠀

Etkinlik katılamayanlar için ACE Mimarlık’ın Instagram ve Facebook hesaplarından canlı olarak yayınlanacaktır. Gelecek etkinlikler ise firmanın tüm sosyal medya hesaplarından güncel olarak takip edilebilir.⠀


Volkan Oskay:
1978 Istanbul doğumlu Volkan Oskay, Kocaeli Üniversitesi Kimya Bölümü’nü tamamlamıştır. Cam sektörüne 2003 yılında Yetkin cam ile başlayıp, Yapı sektörüne Yıldız Cam firmasında Üretim müdürü pozisyonuyla adım attı. Estetik, ekonomik ve enerji verimli özellikleriyle dikkat çeken dünyanın en büyük düz ve kaplanmış cam üreticilerinden biri olan Guardian Glass’a 2013’de Guardian Glass Türkiye Teknik Müdürü olarak başladı. Geliştirilen mimari projeler ve sağlanan çeşitli ürünler ile yenilikçi cam kullanımlarının stratejilerinde bire bir rol oynadı. Halen Guardian Glass Teknik Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.