3. İnşaat Yönetimi Zirvesi 13 NİSAN’da Gerçekleşecek!

İstanbul Proje Yönetim Derneği’nin (İPYD) bu sene 3. kez düzenlediği  İnşaat Yönetimi Zirvesi, 13 Nisan 2019 Cumartesi günü Dinamikler 2019 Kongresi kapsamında Hilton Kozyatağı İstanbul Hotel’de gerçekleşecek.


Dinamikler 2019
3. İnşaat Yönetimi Zirvesi

Yer: Hilton Kozyatağı İstanbul Hotel
Zaman: 13 Nisan 2019 Cumartesi


Bu sene 20. kez düzenlenecek olan Dinamikler Kongresi’nin ardından gerçekleştirilecek Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi, dijitalleşme ile inşaat sektöründe git gide artan teknoloji kullanımını ve yeni metodolojileri ele almayı, bu teknolojik dönüşüme sektörün nasıl hazırlanabileceğini konuşmayı amaçlıyor.

İnşaatta dijitalleşme, BIM, yapay zeka, coğrafi konum, büyük veri, veri görselleştirme ve raporlama, modüler inşaat, yalın inşaat yönetimi gibi çalışma tarzımızı değiştiren trendlerin konu edileceği Zirve, bu alanlarda akademiden ve sektörden yerli ve yabancı konuşmacıların katılımıyla gerçekleşecek.

İnşaat sektöründeki eğilimleri takip etmek isteyen, bu konuda neler yapılması gerektiğini merak eden, yeni teknoloji ve metodolojiler hakkında uzman görüşlerini dinlemek isteyen tüm katılımcılara açık olan Zirve’ye başvurmak için web sitesindeki katılım formunun doldurulması gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi ve başvuru için: http://www.dinamikler.org/insaat.asp