Mimarca Bir Fuar: Architect@Work 3. kez Türkiye’de!

Ana çıkış noktası mimarları, iç mimarları ve tasarımcıları yeni malzemelerle buluşturmak olan ve 15 farklı ülkede düzenlenen ARCHITECT@WORK bugün İstanbul’da 3. kez kapılarını ziyarete açtı. bi_özet ekibi olarak fuarı gezdik, değerlendirdik ve iki gün sürecek olan etkinliğin ilk gününü kaçıranlara ikinci gün ziyareti için ilham olması adına kendi en’lerimizi derledik.

Mimarları yenilikçi ürünlerle buluşturma yolunda katılımcı firmalara eşit alan vermek ve tüm fuar alanını mimarlara hitap edecek şekilde tasarlamak gibi oldukça rafine bir yol tercih eden etkinliğin genel tasarımını C4 -Creative Fo(u)r üstlenmiş. Fuara katılacak yeni ürünlerin de yeterince yeni olup olmadığına mimarlardan oluşan bir seçici kurul karar veriyor.

Fuar alanında ürünlere ayrılan alandan çok network için ayrılan ikramlı alanlar dikkat çekiyor. Sergilenen ürünleri kolayca geziyorsunuz, bilgi almak, dinlenmek, birileriyle tanışmak için de vaktiniz kalıyor. Etkinlikler özenle organize edilmiş. Bu da gelen ziyaretçilerin burada kaliteli vakit geçirmesine imkan veriyor.

Her şey yenilikçi ve inovatif, her şey doğrudan mimara ulaşacak şekilde sergileniyor. Gösterişe, ihtişama, kalabalığa gerek yok.

Etkinlikte dikkatimizi çeken stantlar ve ürünler ise şöyle:

Standını En Verimli Kullanan Markalar: Knauf, Reynaers Aluminyum, VitrA

En Yenilikçi Ürünler: Ombrae Optical Sheet (Asaş Aluminyum), Digitalart/Fineart Karo (Sant Agostino by Nedaks), Renkli Duş Kanalları (Dallmer by Yapı Servis), Deckostretch Flexmirror (Deckon Asma Tavan Sistemleri)

En Güzel Pazarlama Kitleri: Perstone numune sunumları; Alligator Boya renk ve desen kartelası

En iyi Düşünülmüş Hediyeler: Petra the Flooring Co.’nun 25. yılı için hazırladığı “mutlu adımlar” konulu mıknatıslar.

23-24 Kasım’da İstanbul Fuar Merkezi – 10. Salon’da düzenlenen ARCHITECT@WORK’ü www.architectatwork.com.tr adresinden kaydınızı yaptırarak ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.