(Saint-Gobain Weber)’den Cephelerde AHŞAP ŞIKLIĞI için WEBER.TEX WOOD STAR

Dünyanın ilk 100 şirketi arasında yer alan Saint-Gobain Grubu’nun endüstriyel harçlar alanında faaliyet gösteren şirketi Saint-Gobain Weber, 62 ülkede 200’e yakın üretim tesisi ile yüksek teknik ihtiyaçları karşılayan gelişmiş formülasyon teknolojilerini kullanarak eksiksiz çözümler sunuyor.

Tüm yapıların iç ve dış cephelerinde kullanılabilen ahşap desenli, saf akrilik esaslı, yüksek UV dayanımlı yeni dekor boyası weber.tex wood star cephelerde farklılık yaratıyor.

Kolay uygulanabilme özelliği, uzun çalışma süresi ve yüksek performansı ile cephelere dekoratif bir çözüm sunan weber.tex wood star; maun, kestane, beyaz ladin, tik, ceviz, meşe ve çam ağaçlarının doğal ve güzel görüntüsünü cephelere getiriyor.

3L boya ve 0,55L solüsyondan oluşan weber.tex wood star; iki birleşenin birbiri ile karıştırılması sonucunda uygulanıyor. weber.tex wood star’ın doğal ağaç renklerini elde edebilmek için, alt yüzeye weber.tex UV star dış cephe boyasının önerilen renklerinden uygulanması gerekiyor.

weber.tex UV star ve yeni dekor boyası weber.tex wood star birlikte kullanıldığında; hem belirtilen doğal ağaç renklerine hem de UV dayanımlı, yüksek performanslı dış cephelere sahip olunuyor.

Yeni projeler ve renovasyon için farklı kullanıcı ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler üreten Weber, Türkiye’de 1998 yılından beri faaliyet gösteriyor. Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe ve ısı yalıtımı, teknik ürünler, zemin sistemleri ve iç cephe boyaları ile geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber’in Türkiye’de 6 fabrikası, 8 bölge müdürlüğü ve yaygın bir satış ağı bulunuyor.


Saint-Gobain Weber:
Saint-Gobain Weber, dünyanın ilk 100 şirketi arasında yer alan Saint-Gobain Grubu’nun endüstriyel harçlar alanında faaliyet gösteren şirketidir. Seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, dış cephe boya ve kaplamaları, dış cephe ısı yalıtım sistemleri, su yalıtım ürünleri, tamir -tesviye ürünleri ve iç cephe boyalarıyla geniş bir ürün portföyüne sahip olan Weber, Türkiye’de 1998 yılından beri faaliyet göstermektedir. Maxit Grubu’nun Mart 2008’de Saint-Gobain tarafından tüm dünya genelinde satın alınması sonrasında beton, tamir ve koruma sitemleri, şantiye genel malzemeleri, mastikler ve zemin sistemleri gibi yeni ürün gruplarını da portföyüne ekleyen Weber, Türkiye’de toplam 6 fabrika, 8 bölge müdürlüğü ve yaygın bir satış ağı ile hizmet vermektedir. Weber,  bir ilke olarak benimsediği yeni ve rekabetçi çözümler hedefleyen yapısını müşteri memnuniyetini önde tutarak ISO 9001:2008 belgesi ile tescillemiştir. Müşterileri için “kaliteli ürün ve üstün  hizmet anlayışı”nı benimsemiş olan Weber, “insana ve yaşadığı çevre”ye verdiği önemi de gösterebilmek için ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi’ni tüm tesislerinde yapılandırarak mevcut ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’ne entegre etmiştir.