(Bien Banyo) YETKİLİ SERVİS Toplantılarından İLKİNİ Gerçekleştirdi…

2018 yılının Ocak ayında faaliyetlerine başlayan Ercan Şirketler Topluluğu şirketlerinden olan Bien Banyo 11-12 Temmuz tarihleri arasında ilk yetkili servis toplantısını gerçekleştirdi. Çok kısa sürede yetkili servis ağını kuran Bien Banyo A. Ş. üretim tesislerinin bulunduğu Bilecik Bozüyük’te gerçekleştirdiği toplantıya Bien Banyo çalışanları ve 45 yetkili servis sorumlusu katıldı.

Bozüyük Grand Çalı Otel’de “Biz Bir Aileyiz” konseptinde gerçekleştirilen organizasyon 11 Temmuz sabahı Bozüyük Seramik Sağlık Gereçleri ve armatür fabrikasını ziyaret ile başladı.

Fabrika gezisinin ardından Bien Banyo A.Ş. Pazarlama Müdürü M.Cem Güvengiriş’in açılış konuşması ile devam eden programda Güvengiriş, Bien Banyo A.Ş.’nin tanıtım ve hedeflerini içeren bir  sunum gerçekleştirdi. Program, Müşteri Hizmetleri Uzmanı Orhan Yongacı’nın seramik sağlık gereçleri ve gömme rezervuar sunumu ile sona erdi.

11 Temmuz akşamı Yetkili Servisler ile hep beraber havuz başında düzenlenen yemekte yetkili servisler birbirini tanırken bir yandan da Bien Banyo A. Ş. çalışanları yetkili servislerin sorularını yanıtladı.

12 Temmuz günü devam eden program, sabah armatür fabrika müdürü Erdal Büyükdoğan ve Ar-Ge müdürü Burak Er’in armatür sunumlarını ile başladı. 3 saat süren sunumun ardından hep birlikte yemek yiyen Bien Banyo ailesine, yemek sonrası Bien Banyo A.Ş. Yetkili Servis Sertifikaları takdim edildi. Program boyunca seramik sağlık gereçleri ürün müdürü Aldonat Sunar ve armatür ürün müdürü Serdar Burduroğlu bilgi ve tecrübelerini tüm yetkili servislerle paylaştılar.