16. (TSMD) YAPI SEKTÖRÜ BULUŞMASI 20-21 Eylül 2018’de Ankara’da…

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından 2011 yılından beri düzenlenen Yapı Sektörü Buluşmaları, Yapı sektöründeki tüm tarafların bir araya gelerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduğu önemli bir iletişim olanağı sunuyor. 16’ıncısı 20 – 21 Eylül 2018 tarihlerinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapılacak etkinliğin ilk gününde yapı sektörü firmaları, kamu ve özel sektör yatırımcı kuruluşlarla bir araya gelerek ikili görüşme yapabilecek, ikinci gün ise TSMD üyesi olan mimarlık ofisleri ile görüşme imkanı sağlanacak.


16.Yapı Sektörü Buluşması’nda daha önceki etkinliklerden farklı olarak, her iki gün düzenlenecek olan görüşmelerin yanı sıra mimarların farklı tür projelerdeki deneyimlerini paylaşacakları bir platform oluşturulacaktır. 20 Eylül 2018 tarihinde düzenlenecek olan Son Dönem Kamu Yatırımı Deneyimlerinin konuşulacağı panele, Ali Osman Öztürk (A Tasarım Mimarlık), Hilmi Güner (Hilmi Güner Mimarlık) ve Mehmet Soylu (Uz Mimarlık); 21 Eylül 2018 tarihinde düzenlenecek olan Son Dönem Özel Yatırım Deneyimlerinin konuşulacağı panele ise, Gökhan Aksoy (Gökhan Aksoy Mimarlık), Gül Güven (Ven Mimarlık) ve Salih Zeki Salalı (4M Mimarlık) katılıyor.

20 Eylül’deki ikili görüşmelerde, yatırımcı kurumların yanı sıra panelde konuşmacı olarak yer alan mimarların mimarlık ofisleri de yer alacaktır.


Firma temsilcilerine iki günde çok sayıda yatırımcı kuruluş ve mimarlık ofisine tanıtım yapma imkanı sunan, güncel projeleri inceleme, kurum – kuruluş temsilcileri ile birebir tanışma imkanı sağlayan etkinliğe katılım ücreti 2 gün için 12.000 TL olup, 1 gün için 8.000 TL’dir.

Etkinliğe katılım formu ve ayrıntılı bilgi için:  http://www.tsmd.org.tr/TR,797/16-yapi-sektoru-bulusmasi.html adresini ziyaret edebilirsiniz.

*Görüşmeler ve paneller, sadece katılımcı firma, kurum ve mimarların katılımına açıktır.