(Schüco)’nun BODRUM SHOWROOM’u Düzenlenen Parti ile Açıldı!

Türkiye’de sektör liderlerinden ve dünyanın en büyük alüminyum profil sistem markalarından Schüco, Türkiye’de ki 4. showroomunu Bodrum’da açtı. Mimar, müteahhit ve yatırımcı birçok seçkin davetlinin katıldığı açılış partisinde, Ankara’nın tanınmış rock grubu Antipass da bir konser verdi.

60 yıllık deneyime sahip ve 80’den fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük alüminyum profil sistem firmalarından Alman markası Schüco 19 yıl önce geldiği Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Çağdaş yapıların vazgeçilmez malzemesi olan alüminyum ile pencere, kapı, sürme, güneş kırıcı, villa kapısı ve kış bahçesinin yanı sıra güvenlik sistemleri de geliştiren Schüco; Antipass’ın konser verdiği etkileyici bir parti ile Türkiye’de ki 4. showroomunu Bodrum’da açtı.

Schüco Türkiye Genel Müdürü Can Eren

Schüco Türkiye Genel Müdürü Can Eren, ağırlıklı olarak büyük kentlerde faaliyet gösterdiklerini vurgulayarak, “Şu an markamız dünyada ve Türkiye’de sektör lideri. Schüco, Türkiye’de üretim de yapıyor. Bunun için Türkiye ofisimizi ilk kurduğumuz dönemden itibaren gerçek bir mücadele vererek, ciddi miktarda satın almayı yurt dışından Türkiye’ye getirdik. Biz Schüco markasını; Türkiye’de, ayrıca Türki Cumhuriyetler, Avrupa, Amerika dâhil farklı ülkelerde temsil ediyoruz, satıyoruz ama ürünlerin hepsini Almanya’dan ithal etmiyoruz. Türkiye’de bir tedarikçi ağı oluşturmak için çaba sarf ettik ve başardık. Artık burada Almanya standardında üretim yaptırıyoruz ve merkeze gönderiyoruz. Almanya’dan yaptığımız ithalattan daha fazla biz Almanya’ya ihracat yapıyoruz” diye konuştu.

Eren, yapılan bu Bodrum yatırımının hedefinin nihai tüketici olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:

“Bugüne kadar daha ağırlıklı olarak büyük şehirlerde markamızı yoğun olarak görebiliyordunuz. İstanbul’da Sapphire, Zorlu Center, Quasar, Ankara’da yüksek hızlı Tren Garı, Next Level hatta Azerbaycan’da Flame Tower gibi şehirlerin ikonu haline gelmiş projelere baktığınızda Schüco adını görüyorsunuz. Ancak butik işlerde nihai müşteriye ulaşmak bizim yeni hedefimiz. Elbette Bodrum’da da uygulamacı bayimiz ve sistemlerimiz kullanılan projeler var. Ancak nihai tüketici açısından daha tanınır hale gelme arzusundayız. Çünkü kalite talebi var, ama bu beklenti olmasına karşın insanlar eğer tanımıyor ise ürünü talep edemiyor. İşte bizim yeni Bodrum showroomumuz ile amacımız her şeyden önce bölgedeki son kullanıcılara bu sektördeki dünyanın en kaliteli ürünlerini tanıtmak. Tüketicileri yerel uygulamacılarımızla buluşturarak evlerinde Alman teknolojisi ve kalitesi ile geliştirilmiş alüminyum sistem çözümleri kullanabilmelerini sağlamak. Bodrum’un başka bir özelliği daha var; Türkiye’deki birçok yatırımcının ve mimarın senede bir kere de olsa yolu Bodrum’dan geçiyor ve daha rahat, daha serbest zamanı oluyor. Burada onlar için de bir çekim merkezi yaratmayı hedefledik.”

Schüco’nun İstanbul merkez ofisine bağlı olarak Tekirdağ Saray’da Eğitim & Lojistik Merkezi içinde açtığı ilk showroomu yanı sıra Adana, Ankara ve Bodrum’da toplam 4 showroomu bulunuyor. Schüco’nun Bodrum Showroom’u haftanın 6 günü, sabah 09:00 akşam 18:00 arasında randevu gerekmeden gezilebilir ve ürünler hakkında bilgi alınabilir.

Schüco Bodrum Showroom Adres:
Eskiçeşme Mahallesi Cafer Paşa Caddesi
No: 33 C Blok-1
Bodrum / Muğla


Schüco:
Schüco; pencere, kapı, cephe, sürme, kış bahçesi, villa kapıları ve güneş kırıcı sistemleri geliştirmekte ve satmaktadır. Bina kabuğu uzmanları, konut ve ticari amaçlı binalara yönelik inovatif ürünlerin yanı sıra proje sürecinin her aşamasında; ilk fikirden tasarıma, imalat ve montaja kadar danışmanlık ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ürün ve hizmet yelpazesi, üretim makineleri ve 360° sürdürülebilirlik döngüsü ile tamamlanmaktadır.

Schüco dünya çapında 4.900’ ün üzerinde çalışanı ile sunduğu teknoloji ve hizmet açısından bugünün ve geleceğin endüstri lideri olma hedefi ile çalışmaktadır. Bu amaçla firma mevcut piyasa trendlerini ve standartlarını göz önüne alarak, bina kabukları için sürekli olarak yeni ürün ve hizmetler test etmekte ve geliştirmektedir. Dünya genelinde 12.000 uygulamacı, planlamacı, mimar ve yatırımcı Schüco ile birlikte çalışmaktadır. Firma 80’in üzerinde ülkede faaliyet göstermekte olup 2017 yılında yıllık 1.575 milyar Euro’luk bir ciroya ulaşmıştır.

Schüco Türkiye 2014 yılından bu yana Venedik Mimarlık Bienali Türkiye Pavyonu’nun eş sponsorudur.

Daha fazla bilgi için: www.schueco.com.tr