Anahtarları Tarihe Karıştıran (Mul-T-Lock®) ENTR® Şimdi SİYAH Renk Seçeneğiyle!

Hem kendi görünümünün şıklığına hem de evlerin dekorunu tamamlamaya önem vererek bütüncül bir estetik sunan Mul-T-Lock® ENTR® akıllı kilit ürünü şimdiye kadar sadece beyaz rengiyle sunuluyordu. Renk paletini genişleten Mul-T-Lock® ENTR® artık beyaz dışında siyah renk seçeneğiyle de evlerin tasarımına şıklık katacak.

Modern ev dekorasyonlarında akıllı kilitler karşımıza gitgide daha çok çıkmaya başlıyor. Akıllı evlerin ayrılmaz parçası haline gelen akıllı kilitlerin nitelikleri kadar estetik görünümleri de ev sahiplerinin seçiminde önemli rol oynuyor. Yüksek güvenli kilitleme sistemlerinde dünya lideri Mul-T-Lock®’un ENTR® ürünü, geleneksel anahtar ve kilitlerden kaynaklanan dertleri ortadan kaldırarak hayatı kolaylaştırırken görsel tasarımıyla da evinize kusursuz uyum sağlıyor. Akıllı kilitleme çözümü ENTR®, artık yeni sunulmaya başlanan siyah rengiyle evinizin renklerine en uygun tasarımı seçme şansı veriyor.

ENTR® ile Hayat Daha Kolay

ENTR®’ı monte edebilmek için kapı donanımınızda bir düzenleme yapmanız gerekmiyor. Sadece basit bir vidalama işlemiyle kapınız çok kısa sürede bir akıllı kapıya dönüşmüş oluyor. Kapıları için ENTR® kullanan ev sahipleri anahtar kullanmaya gerek kalmadan akıllı telefon, parmak izi, PIN kodu ya da uzaktan kumanda ile kapılarını açabiliyor.

ENTR®, anahtar ve kilitler konusunda yaşanılan dertleri ve sıkıntıları geçmişte bırakıyor. ENTR® kullanan kişilerin çocukları, hizmetlileri, bakıcıları ya da geçici zamanlı çalışanları için ayrı bir anahtar çoğaltmasına gerek kalmıyor. Bunun yerine akıllı telefonları üzerinden birkaç dokunuşla aile üyeleriyle ya da erişim ihtiyacı olan başka herhangi biriyle dijital bir anahtar paylaşabiliyor ve istenilen anda erişim iptal edilebiliyor.

Devrim Yaratan Teknoloji

Şimdiye kadar SMAhome Popularity Award ve İspanya’da yayımlanan Gadget dergisinin “Yılın Dijital Ev Ürünü Ödülü” gibi pek çok ödül kazanan Mul-T-Lock® ENTR® akıllı kapı kilidi, son olarak İngiltere merkezli teknoloji ve yaşam stili dergisi T3’ün “Dünyayı Şekillendiren 100 Cihaz” listesinde 10. sıraya yerleşti.


Mul-T-Lock®:
Mul-T-Lock® yüksek güvenlik ürünleri ve geçiş kontrol çözümlerini geliştirmede, üretmede ve pazarlamada bir dünya lideridir. 45 yıl önceki kuruluşundan itibaren AR-GE, tasarım ve üretim mükemmelliği ile yeniliklere bağlı kalmaya devam eden Mul-T-Lock®, piyasadaki ihtiyaçları gidermek için akıllı elektromekanik çözümlerle günümüz dijital teknolojisini güçlendirmektedir. Demiryolları ve GSM operatörleri, elektrik dağıtım şirketleri, özel ve kamu kuruluşlarına ait köklü fabrikalar, bankalar, hastaneler, ofisler, iş merkezleri ve sayısız konut, güvenlik düzeyini artırmak için Mul-T-Lock® ürünlerini ve sistemlerini kullanmaktadır.