(Assan Panel) BATIMATEC Cezayir Fuarı’na Katıldı!

Kibar Holding’in grup şirketlerinden olan, sandviç panel sektörünün öncü kuruluşu Assan Panel, bu sene 10.’su düzenlenen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı  Batimatec Cezayir Fuarı’na katıldı.

Fuarda, yüksek güvenlik standartlarına uygun olarak üretilmiş çatı ve cephe kaplama, soğuk oda, polikarbonat (ışıklık) ürünleri ve özellikle yangın dayanımı açısından önemli olan taşyünü panellerini  ziyaretçilerin beğenisine sunan Assan Panel, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Assan Panel’in yedinci kez katıldığı, dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Batimatec Cezayir Fuarı’na Tunus, Katar, Portekiz, İtalya, Çin, Fransa, İspanya ve Mısır’dan toplam 120 firma katılım gösterdi. Yaklaşık 70 bin ziyaretçinin ağırlandığı fuar, 22-26 Nisan tarihleri arasında düzenlendi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Assan Panel Uluslararası Satış Müdürü Berk Baltaoğlu “Assan Panel olarak Batimatec Cezayir Fuarı’nı sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek, sektörümüzün önde gelen firmalarıyla temas kurmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak adına oldukça önemsiyoruz. Bizler için oldukça verimli geçen fuar boyunca, standımıza gelen binlerce ziyaretçiye ürünlerimizi tanıtma fırsatı bulduğumuz için mutluyuz” dedi.


Assan Panel:
1990 yılında Kibar Holding’in bir kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan Assan Panel  4 milyon m²/yıl sandviç panel kapasiteli ilk fabrika yatırımını Tuzla – İstanbul’ da gerçekleştirdi. 2004 yılında 3 milyon m²/yıl kapasiteli İskenderun, 2009 yılında 3 milyon m²/yıl kapasiteli Balıkesir ve 2012 yılında Ürdün’de 4,5 milyon m²/yıl kapasiteli Kibar Industry-Assan Panel fabrikasının yatırımını yapan Assan Panel, 2015 yılında da İstanbul fabrikasında 3,5 milyon m²/ yıl kapasiteli ikinci üretim hattının yatırımını tamamlayarak, toplam kurulu fiili kapasitesini 18 milyon m²/yıl’a çıkardı. Ürdün Tesisi Orta Doğu’nun en büyük sandviç panel üreticisi konumunda bulunuyor.