(Düfa Boya), YAZ&SİL ile Minik Dahileri ÖZGÜR Bırakıyor…

Hayal eden minikleri özgür bırakmak için tasarlanan Yaz & Sil ile Düfa Boya titiz annelerin yanında.

Düfa Boya geliştirdiği Yaz & Sil ürünü ile boya kalemlerini ve duvarı keşfeden minik dahilerin duvar boyama aktivitelerini özgür bırakıyor.

Düfa Boya’nın duvarlarda ve ahşap yüzeylerde kullanıldığı zaman yazı tahtası etkisi yaratması için tasarladığı Yaz & Sil ürünü, sürüldüğü yüzeyde renk değişimine neden olmadan kolay silinebilir özelliği ile titiz annelerin hayatını kolaylaştırıyor.

Yaz & Sil ile yalnızca duvarlar değil ahşap yüzeyler de yazı tahtasına dönüşüyor.

Çocukların büyüme çağlarında keşfetme/üretme becerilerine ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayan Yaz & Sil, yalnızca duvarlarda değil ahşap yüzeylere de rahatlıkla uygulanıyor.

Klasik tahtalar çöpe

İş yeri çalışma ortamlarında da rahatlıkla kullanılabilen Düfa Yaz&Sil, klasik iş toplantılarını keyifli hale getiriyor.


Düfa Boya:
Üstün Alman teknolojisi ve AB standartlarına uygun kalitesi ile Türk pazarında kısa zamanda kabul gören DÜFA Boya, çevre ve insan sağlığına duyarlı, uygulaması pratik su bazlı boyalar üretmektedir. “Boyanın Ustası” sloganıyla pazara renk getiren Düfa, Mix makine renklendirme teknolojisi ile müşterilerine 70 binin üzerinde renk seçeneği sunmaktadır.