(Kale Endüstri Holding) AVRASYA PENCERE FUARI’nda Yeni Ürünlerini Sergiledi…

Kale Kapı Pencere, 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Avrasya Pencere Kapı ve Cam Fuarı’nda sergilediği ürünleriyle, sektör temsilcilerinin beğenisini topladı.

“Tam Kapsam Güvenlik” anlayışıyla, bütünsel güvenlik ürünleri sunan Kale Kilit çatısı altında hizmet veren Kale Kapı Pencere, 7-10 Mart tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 2018’de yeni ürünlerini sergiledi.

Avrasya bölgesinin en büyük ihtisas fuarı olan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’nda yeni ürünlerini tanıtan Kale Kapı Pencere, sektör temsilcilerinin beğenisini topladı. Kale Kapı Pencere’nin yeni ürünleri; Kale Aksu Devirmeli Sürme Sistemleri, Kale Göksu Tek Açılım Kilitlenebilir İspanyolet Derin Göbek, Kale Aral Zıt Çalışan Kilitli İspanyoletin yanı sıra, Kaldır Sür Pencere Sistemi, Pvc Safir ve Alüminyum Çift Açılım Sistem ve Kato Elektrikli Pencere Sistemi gibi ürünlerini sergilediği standı, fuar süresince ziyaretçilerin uğrak noktası oldu.

Kale, başarısını aksesuar sektöründe de devam ettiriyor

Yarım asrı aşkın süredir kalite ve güven kavramıyla özdeşleşen Kale markası,aynı başarıyı aksesuar sektöründe de sürdürüyor.​ Kale Kapı Pencere’nin el değmeden işleyen tam otomatik Alkali Çinko Kaplama Tesisi ve Laklama Ünitesi, teknoloji alanındaki başarılı ürünleri arasında özel bir yer tutuyor.


Kale Endüstri Holding:
Kale Endüstri Holding 1953 yılında temelleri atılmış, 1979’da İstanbul Güngören’deki üretim tesisleri ile atağa kalkmış, 1988 yılında tüm şirketlerini Holding çatısı altında toplamış, dev yatırımları ile büyümeye devam eden bir kuruluştur. Bugün, Kale Endüstri Holding çatısı altında Kale Kilit, Kale Sigorta Acenteliği, Kale Güvenlik Sistemleri, Kale Topkapı Bina İşletme ve Gayrimenkul Geliştirme, Kale Güzelce Gayrimenkul Geliştirme ve İşletme adı altında hizmet veren 5 ayrı firma bulunmaktadır. Türkiye’nin lider kilit üreticisi Kale Kilit ise, her yıl İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri  (İMMİB) tarafından ihracatta başarılı faaliyetlerin ödüllendirildiği “İhracatın Yıldızları Ödülleri”nde metal eşya kategorisinde üst üste 10 kez ipi göğüsleyerek birinci oldu. Kale Kilit katma değerli ürünlerle birlikte Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da alanında en çok tercih edilen markalar arasında yer almaktadır.