Yaşam Alanlarının Karakterli Oyuncusu: Rota Koltuk

Birçok tasarımında loft tasarım çizgisini başarıyla kullanan Loda Mobilya, modern tarzın tutkunlarına koleksiyonlar sunmaya devam ediyor. Endüstriyel mobilya anlayışının en özel örneklerinden biri olan Rota Koltuk ile Loda,  yaşam alanlarına çarpıcı bir dokunuş bırakıyor.

Depo ve eski fabrikaların birer eve dönüştüğü 1950 yılında yepyeni bir dekorasyon stili doğdu. Bu yeni stil, şehrin keşmekeşine, yapaylığa meydan okuyor ve başkaldırı niteliğinde cesur bir tavır getiriyordu. İşte bugünün vazgeçilmez dekorasyon stili loft anlayış böyle oluştu.

Gri renginin gücüne inanın!

Loft tarzın vazgeçilmez aktörü olan gri rengin ruhunu tüm ağırlığıyla taşıyan Rota Koltuk, maskülen tavrı ve keskin hatlarıyla oldukça karakterli bir tavır sergiliyor. Tamamen modern bir dizayn dilinin kullanıldığı tasarım, bu dile uygun metal ayaklarıyla ince bir zevkin yansımasını sunuyor.

Koltuk tasarımlarında geniş bir dizayn ve renk zenginliği ile farkını ortaya koyan Loda,  herkesin kendinden bir parça bulabileceği koleksiyonlarıyla kullanıcıların kendi çizgilerini bulmasına olanak sağlıyor. Hem koltuk hem de yan modülü ile sehpa görevini üstlenen Rota, evinizde geniş ve kullanışlı alanların oluşmasına zemin yaratıyor. Geniş oturma alanı ve konforlu yapısıyla salonunuzun enerjisini yükselten Rota Koltuk, kendine özgü modern çizgileri ile rahatlığın tam karşılığını yansıtıyor.

Detaylı bilgi için: www.loda.com.tr