(L’unica)’dan HAVUZ BAŞI konforu….

Estetik tasarımlarıyla konforu açık havaya taşıyan bahçe mobilyaları markası L’unica, 2017 ilkbahar-yaz koleksiyonuyla havuz sezonuna da iddiali bir giriş yapıyor. Kendi ürünlerinin yanı sıra Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü markalarla havuz başında trend alarmı çalan L’unica; şezlongları, daybedleri, uzanma koltukları, salıncakları, sehpaları ve şemsiyeleriyle sağladığı konforu, güneşin ve havuzun tadıyla harmanlayarak bütün bir yılın yorgunluğunu attırmaya aday.

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarıyla birlikte en çok zaman geçirilen keyif alanlarından biri de hiç şüphesiz havuzlar… Açık hava tutkunlarına fonksiyonellik, kalite ve estetik vadeden L’unica, hem kendi koleksiyonu hem de Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü ödüllü bahçe mobilyaları markası Oasiq’in ürünleriyle havuz konforunu artırıyor.

2017 ilkbahar-yaz koleksiyonunda şezlongdan daybede, uzanma koltuğundan salıncağa, sehpadan şemsiyeye kadar havuz keyfini taçlandıracak sade ve şık tasarımlı geniş ürün yelpazesi sunan L’unica, yılın yorgunluğunu geride bırakıyor. Havuz başında trend alarmı çaldıracak L’unica ürünlerine, markanın İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan ve Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ulaşılabiliyor.


L’unica:
Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica; Oturma Grupları, Yemek Grupları veKeyif Ürünleri olmak üzere üç ana kategoride ürünler sunuyor. L’unica’da koltuktan masa ve sandalyeye, sehpadan servis arabasına, salıncaktan şezlonga, dresuardan sandığa, gazebodan daybed’e ve çok çeşitli aksesuarlara kadar bahçe dekorasyonu için gerekli her türlü mobilya yer alıyor. Bu ürünler Ahşap (Teak), Metal ve Sentetik Rattan çeşitleri ile farklı zevklere hitap ediyor. L’unica markalı bahçe mobilyalarının yanı sıra ödüllü tasarımlarıyla dikkat çeken Belçikalı Oasiq, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe, premium tasarımlarıyla dünyaca ünlü Danimarkalı Cane-line markalarının ürünlerini de Türkiye’ye getiren L’unica; ayrıca Happy Cocooning markalı şömine masaları ile Weber, Morso ve Big Green Egg markalı üst düzey bahçe barbekülerini de müdavimleriyle buluşturuyor. Bahçeler, balkonlar, teraslar gibi açık hava mekanlarına prestij ve keyif katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica’nın 2017 yılı ilkbahar-yaz koleksiyonunda, tasarımı ve kalitesi ile öne çıkan kullanıcı dostu pek çok iddialı ürün yer alıyor.

Detaylı bilgi için: www.lunica.com.tr