Uluslararası Beton Tasarım Yarışması 7: Metamorfoz

beton tasarım yarışmas | afiş (düşük çözünürlük)

 

 

Teslim Tarihi: 8 Haziran 2016

Kazanan 5 öğrenci 4-11 Eylül 2016’da Berlin’de TU Berlin ev sahipliğinde düzenlenen masterclass’a katılacak


İki yılda bir düzenlenen ve mimarlık, mühendislik, tasarım ve ilgili disiplinlerin öğrencilerine açık olan Uluslararası Beton Tasarım Yarışması’nın 7.si için başvurular başladı.

Betonun malzeme ve teknoloji olarak kullanımına yönelik yaratıcı tasarım yaklaşımlarını teşvik etmeyi amaçlayan Uluslararası Beton Tasarım Yarışması 2015-2016 akademik yılında “Metamorfoz” temasıyla Türkiye’nin de dahil olduğu dört Avrupa ülkesinde sürdürülecektir. Öğrencilerden betonun “Metamorfoz” kavramına yönelik potansiyel özelliklerini keşfetmeleri ve irdelemeleri istenmektedir. Ülkelerden seçilen adaylar, içlerinde ünlü eğitmenler ve eleştirmenler bulunan endüstrinin uzmanları tarafından yürütülecek olan, beton ve metamorfoz konusunu daha ileri düzeyde araştırmayı amaçlayan bir haftalık uluslararası workshop katılımına davet edilecektir.

Jüri üyeliğini Cem İlhan, Nurbin Paker, Ferhat Hacıalibeyoğlu, Nilüfer Kozikoğlu, Yeşim Hatırlı’nın yapacağı 7. Beton Tasarım Yarışması için son teslim tarihi 8 Haziran 2016. Haziran ayı içerisinde toplanacak olan Jürinin değerlendirmeleri sonucunda, kazanan 5 öğrenci 4-11 Eylül 2016’da Berlin’de TU Berlin ev sahipliğinde düzenlenen masterclass’a katılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için;

http://www.betonart.com.tr

http://www.tcma.org.tr

http://www.concretedesigncompetition.com